Informationsmöte 22/10

2017-10-30 10:23
Söndagen 22/10 hade vi informationsmöte och föreläsning av Stay Active sjukgymnastik i tennishallen.
  • Uppdaterad: 2017-10-30 10:23

Niklas informerade kort om vad som skett hittills under året och vad som jobbas med nu. Värt att notera är att belysningen i hallen planeras att bytas ut med start ca 15’e December. De lysrörsarmaturer vi har idag skall ersättas med LED-belysning med rörelsesensorer. Det är i dagsläget oklart hur detta kommer påverka tillgängligheten på våra banor.

Fabian informerade om att han nu börjat visa tennis för skolorna i Trollhättan och börjat med Stavreskolan där årskurs 1-6 har varit hos oss än så länge. Han förklarade även den struktur han jobbar efter och vad detta innebär.

För er som vill så finns Fabians presentation från föräldramötet och även den handbok som tränarna jobbar efter att finna via nedanstående länkar:

Presentation informationsmöte

Handbok för tränare i TTK

Stay Active pratade sedan om vikten av förebyggande av skador och vad de kallar prehab. De informerade om det screening test som vi i klubben erbjuds göra för ett pris av 600:- (ord. pris 1200:-). Vid detta test går man igenom 11 olika moment där styrka och rörlighet testas och man får därefter ett individuellt anpassat träningsprogram.

Vi vill passa på att tacka alla de som deltog för ert engagemang!