Nytt bokningssystem

2017-07-11 17:47
NYTT - KURSANMÄLAN OCH BOKNING
  • Uppdaterad: 2017-07-11 17:50

Kursanmälningar, bokning och betalning av bantider hanteras nu med en ny leverantör; MATCHi,en modern onlinetjänst för racketsport. Det kommer att underlätta för oss att hantera medlemsregister, kontrakts- och träningstider, samt ge oss bättre möjlighet att bedriva en effektiv verksamhet. Vår förhoppning är att även ni ska finna det smidigare att anmäla er till kurser, aktiviteter, samt boka tider via den nya tjänsten. Ni hittar vår sida för bl.a. medlemsansökan, kursanmälan och bokning av tider här.

Vi kommer även att skicka ut ett mail till alla från det nya systemet där ni får en inbjudan till det det nya systemet. Dessa mail kommer att skickas till de epostadresser vi idag har registrerade på er.

Vi kommer inom kort även byta system för inpassering och ljusstyrning i hallen, vilket betyder att ni kommer få en ny kod eller bricka för inpassering.