Nyheter från SDF

Alingsås Tennisklubb fyller 100 år i år och passade på att fira dagen i lördags.

Helgen 23-25 augusti spelas regionmästerskapen utomhus. Yngsta klassen spelas i Karlstad och 14 åringarna kämpar i Falköping. Senior och 16 år avgörs i Trollhättan!

Anmäla serielag

(2019-08-08 10:14)
Nu är det dags att planera för seriespel under hösten. Sista dagen för att anmäla serielag är den 25 augusti.

Regionsmästerskapet

(2019-08-07 21:49)
Glöm nu inte att anmäla er till RM som kommer att spelas mellan den 23-25 augusti så sista anmälningsdagen är den 11 augusti.

Veteran SM avgjordes i Båstad 27 juli till 3 augusti. Väst veteranerna presterade bra och vann flera medaljer.

Det finns ett stort tennisintresse i Dalsland. I år spelas det en Dalslandsserie för herrar igen för första gången på många år. Bo Jacobsson ordförande i Högsäters tennisförening är upphovsman till att serien har fått nytt liv.

Under veckan som gick fick jag äran att deltaga på ett tennisläger i Vukovar, Kroatien. Initiativtagare till lägret är Dino Ilecic. Syftet är att lägret ska vara inkluderande och ge barnen en mer positiv syn på framtiden.

Under veckan har Svenska Tennisförbundet Väst i samarbete med Göteborg genomfört ett tävlingsläger för ungdomar

I lördags firade Åmåls Tennisklubb 100 år. Ordförande Anders Larsson tog emot en tavla med kända svenska tennisprofiler från Svenska Tennisförbundets ordförande Tomas Wallén!

Väst medaljer

(2019-06-28 10:21)
Väst vann 4 medaljer när Elite Hotels Next Generation avslutades på torsdagen.

På söndagen var det invigning av riksfinalen av Elite Hotels Next Generation. 12 tennissugna tennisungdomar från Väst är redo!

Inbjudan RM

(2019-06-22 16:43)
Inbjudan till RM ligger nu ute och man kan även anmäla sig till RM på tävling online

Svenska Tennisförbundet Väst erbjuder till hösten 2 utbildningar. En för tränarna som är Tennisens Plattform och en för framtida funktionärer som är en tävlingsledarutbildning.

Under långhelgen har regionfinalen i Elite Hotels Next Generation genomförts traditionsenligt i Mariestad. 12 nya vinnare har korats som får representera Väst i Båstad finalen om två veckor. På bilden: Elin Siewertz Falköping laddar för en backhand.

Imorgon är det dags för regionfinalen i Elite Hotels Next Generation som spelas i Mariestad. 79 spelare ska bli 12 stycken som får åka till Båstad för vidare spel 23-27/6.

E-post: info@trollhattanstk.se