Nyheter från SDF

Tilda Larsson Sandared och Bella Bergqvist Larsson Åmål har nått semifinal i dubbel i Tennis Europé 14 tävlingen i Falköping.

På tisdagen bjöd Svensk Tennis Väst in till ett tränarmöte i Falköping. 21 tränare var på plats för att lyssna, diskutera och vara delaktiga i föreläsningarna.

Bruno Johansson Kristinehamn och William Ellmers Lidköping spelar framgångsrikt i Falköpings TE 14 tävling. Båda har kvalat in och vunnit första omgången i huvudtävlingen.

På Valborgsmässoafton höll Dino Ilecic från Pure for sure en föreläsning om doping i Borås. Ett tiotal ungdomar samlades för att ta del av de nya informationen.

Tennis Väst på årsmöte

(2019-05-02 09:24)
I helgen genomfördes Svenska Tennisförbundets årsmöte i Göteborg på Elite Park Hotell.

JSM spel under påskveckan

(2019-04-22 13:26)
Under påsken spelas Junior SM traditionsenligt i Göteborg på GLTK:s banor.

Populär Arena Tennis

(2019-04-15 11:52)
På lördagen spelades SO Tourens Arena Tennis för tredje gången. En tävling som har blivit mycket uppskattad och populär bland deltagarna!

SM uppladdning i Karlstad

(2019-04-11 09:22)
Karlstads Tennisklubb körde en mycket uppskattad uppladdningsdag/träning i helgen med 12 deltagare från minst 5 klubbar. Detta är ett bra exempel på hur det ekonomiska träningsstödet som infördes förra året av Tennis Väst ska användas.

Under helgen genomfördes Tennisens Plattform i Vänersborg under Jonas Ackerots ledning.

I helgen genomfördes den andra omgången av Multiskillz utbildningen. Från Väst deltog följande föreningar: Karlstad, Åmål, Vänersborg, Mariestad och Skövde.

I lördags hade Svensk Tennis Väst sitt ordinarie årsmöte! Jan Dahlin tackade för sig efter 10 års styrelsearbete och 7 år som ordförande. Till ny ordförande valdes Johanna Grapengiesser!

Jämna matcher i RM

(2019-03-19 15:12)
I helgen avgjordes Regionmästerskapen runt om i regionen. I Alingsås spelade de yngsta 12 års klassen medan 14 åringarna höll hus i Falköping. 16 års och senior klassen spelades i Lidköping.

Ljungskile tennis i samarbete med Stenungsunds Tennisklubb söker tennistränare till hösten eller tidigare!

Elfsborgs Tennis söker ny chefstränare. Ansökan ska vara Elfsborg tillhanda senast 31 maj!

Lyssna på vad Svenska Tennisförbundets Generalsekreterare Christer Sjöö har för nyheter att berätta!

E-post: info@trollhattanstk.se