Nyheter från SDF

På fredag och lördag spelar Sverige Davis Cup mot Israel i Stockholm! Sverige behöver ditt stöd!

På söndagen spelades utbytesmatchen mellan Väst och Göteborg i Borås för gruppen 15-20 år!

I helgen genomfördes en tennisens Plattformskurs för 14 nya tränare i Elfsborgs Tennis. Elfsborg var initiativtagare till kursen. Ledare var Dino Ilecic.

Tränarträff i Värmland

(2019-08-31 15:36)
På fredagen hölls ett tränarmöte i Karlstad för Värmlandstränarna.

i helgen avgjordes Regionmästerskapen utomhus i Karlstad, Falköping och Trollhättan!

På onsdagskvällen avgjordes utbytesmatchen mellan Sverige och Norge i tennis. En match som blev mycket jämn och som Sverige kunde vinna först efter sista bollen var slagen.

Alingsås Tennisklubb fyller 100 år i år och passade på att fira dagen i lördags.

Helgen 23-25 augusti spelas regionmästerskapen utomhus. Yngsta klassen spelas i Karlstad och 14 åringarna kämpar i Falköping. Senior och 16 år avgörs i Trollhättan!

Anmäla serielag

(2019-08-08 10:14)
Nu är det dags att planera för seriespel under hösten. Sista dagen för att anmäla serielag är den 25 augusti.

Regionsmästerskapet

(2019-08-07 21:49)
Glöm nu inte att anmäla er till RM som kommer att spelas mellan den 23-25 augusti så sista anmälningsdagen är den 11 augusti.

Veteran SM avgjordes i Båstad 27 juli till 3 augusti. Väst veteranerna presterade bra och vann flera medaljer.

Det finns ett stort tennisintresse i Dalsland. I år spelas det en Dalslandsserie för herrar igen för första gången på många år. Bo Jacobsson ordförande i Högsäters tennisförening är upphovsman till att serien har fått nytt liv.

Under veckan som gick fick jag äran att deltaga på ett tennisläger i Vukovar, Kroatien. Initiativtagare till lägret är Dino Ilecic. Syftet är att lägret ska vara inkluderande och ge barnen en mer positiv syn på framtiden.

Under veckan har Svenska Tennisförbundet Väst i samarbete med Göteborg genomfört ett tävlingsläger för ungdomar

I lördags firade Åmåls Tennisklubb 100 år. Ordförande Anders Larsson tog emot en tavla med kända svenska tennisprofiler från Svenska Tennisförbundets ordförande Tomas Wallén!

E-post: info@trollhattanstk.se