Nyheter från SF

Klara Milicevic, Maria Petrovic, Isac Strömberg samt Leo Borg är just nu i Moskva för att spela individuella EM för 16-åringar.

Mikael Ymer är vidare i Swedish Open. Svensken besegrade 91-rankade Denis Istomin - hans första singelvinst i turneringen.

Martin Carlstein, Davis Cup-kapten mellan 1977-1978 har avlidit efter en tids sjukdom.

Tredje upplagan av Båstad Challenger är avslutad. Pedro Martinez, som slog ut Mikael Ymer i semifinal, tog hem singeltiteln.

Pedro Martinez mot Corentin Moutet. De möts i finalen i årets upplaga av Båstad Challenger.

Stefan Olsson klar för Wimbledon-final för tredje året i rad. Den regerande mästaren slog ut världstvåan Alfie Hewett, Storbritannien, i fredagens semifinal.

Efter Båstad Ladies på hemmaplan radar de svenska damerna upp segrar i Nederländerna. Tre svenskor är klara för semifinal i Amstelveen.

Mikael Ymer kan se fram emot en ny semifinal i Båstad Challenger. Det står klart efter kvartsfinalrysaren mot tidigare Swedish Open-vinnaren Carlos Berlocq. "Jag var tvungen att lämna allt ute på banan i dag", säger segraren.

Olsson till Wimbledonsemi

(2018-07-12 12:57)
Kan Stefan Olsson upprepa fjolårets succé i Wimbledon? Den regerande mästaren är klar för semifinal.

Mikael Ymer fortsätter att leverera på hemmaplan. Efter en stark insats mot Calvin Hemery är svensken klar för en ny kvartsfinal i Båstad Challenger.

Fjolårssemifinalisten Mikael Ymer inledde Båstad Challenger med en fin seger mot 223-rankade Zdenek Kolar med 2–1 i set.

Se matcherna från bana 2 och 3 i Båstad Challenger via livestream här. Start 11.00.

Seger 8–6 i femte set mot startfältets åttondeseedade – därmed har Robert Lindstedt, i par med Robin Haase, nått sin största framgång i Wimbledon på fem år.

E-post: info@trollhattanstk.se