Tennis Väst Dam

30 MAJ 2017 15:32
  • Skapad: 30 MAJ 2017 15:32

1983 startades på initiativ av Alena Novak, Tennis Väst. Detta är en tävling där både idrottsliga och sociala sidor är viktiga.

Damer (man bör vara 35 plus) från fyra klubba:Trollhättan, Uddevalla, Ljungskile & Vänersborg(ersatte Lilla Edet) träffas hos varandra fyra ggr om året. Klubbarna möter varandra i 1 timmes dubbel match. Man spelar om ett vandringspris.

14/5 spelades sista matchen för säsongen på utebanorna i Lyckorna. Trollhättans TK och Vänersborgs TK delade på första priset. Det är oklart var vandringspriset befinner sig då pokalen ej fanns på plats i Lyckorna, istället har de vinnande klubbarna delat på en tårta.

Spelet fortsätter i oktober i Uddevalla och vi hoppas att vandringspriset hittas  innan dess.