Information om Internet Bokning

Boka bana

Trollhättans TK använder nu MATCHi för kursanmälningar, banbokning, hantering av medlemsregister och mycket mer. Klicka på knappen för att komma till banbokningen.

Boka bana

Skapa ett användarkonto i MATCHi på deras hemsida, därefter är du redo att boka tider. Du betalar med kontokort. Ni som har klippkort kan även ”betala” med detta.

Spela billigare med klippkort

Alla ni som spelar mer än någon enstaka gång kan nu köpa förmånliga klippkort. Klippkorten kan köpas online.

Pengar på bufferten?

Ni som har pengar på bufferten kan få dessa konverterade till ett digitalt klippkort. Kontakta kansliet när ni har skapat ett användarkonto i MATCHi så ger vi er det antal speltimmar som ert tillgodohavande motsvarar. Klippkortet med speltimmarna kommer vara giltigt till 2018-06-30.

Frågor

Får du problem med att boka eller undrar över något, läs i första hand hjälpsektionen på MATCHi. Kvarstår frågor, kontakta tennishallen så hjälper vi dig. Det går även bra att kontakta MATCHi om ni vill ha hjälp att komma igång - This is a mailto link. Vi hoppas alla blir nöjda och vi tar gärna emot feedback och förslag på förbättringar som vi kan förmedla vidare (eller skriv en rad direkt till leverantören av MATCHi).

Uppdaterad: 11 JUL 2017 17:43