Sponsor & Friskvårdspaket

Sponsring
För att kunna hålla igång vår verksamhet och anläggning är vi beroende av ekonomiskt stöd. Vi är tacksamma för allt stöd som hjälper oss att fortsätta ge våra ungdomar fina upplevelser och en meningsfull fritid. Utan er hade det aldrig gått.

Friskvård
Tennis är en motionsform som enligt skatteverket räknas som friskvård. Med andra ord är den skattefri och avdragsgill för arbetsgivaren. Syftet med att erbjuda anställda fri motion och friskvård är att de anställda skall uppnå bättre prestationer, ett ökat välbefinnande och lägre sjukfrånvaro. Skattefriheten för enklare slag av motion och friskvård förutsätter att förmånen erbjuds till alla anställda och att det inte är möjligt att byta ut den skattefria förmånen mot kontant ersättning.

Vi i Trollhättans tennisklubb har ett antal förslag på sponsor & friskvårdspaket men kan även skräddarsy något som passar just ert företag.

Ladda ner våra sponsor & friskvårdspaket

Kontakta oss på This is a mailto link om ni vill vara med eller kontakta Niklas på 0704858036

Uppdaterad: 12 MAR 2018 13:24 Skribent: Niklas Röstberg