Pirres Pokal

29 SEP 2015 11:32
Robin kom med i Pirres Pokal där dem bästa från regionen får vara med
  • Skapad: 29 SEP 2015 11:32

Pirres Pokal spelades helgen den 18-20 september och väst kom tvåa i sin pool där Robin Thimén från Trollhättans Tennisklubb var med.

Robin var fick vara med och spela två dubblar och en singel där han vann en dubbel och förlorade en singel och en dubbel. Dem som var med i deras pool var tennis syd, tennis Stockholm och tennis norr. Deras första match var mot tennis norr där dem vann med 6-0 då man spelar fyra singlar och två dubblar, Robin var med och spelade dubbel den matchen där dem vann med 6-0 6-0 nästa mötte var mot tennis syd där dem förlorade med 2-4 i matcher, Robin deltog i singel mot syd men förlorade med 3-6 1-6. nu var det bara tennis Stockholm kvar där väst vann med 5-1 i matcher och kom där med tvåa i gruppen, Robin deltog i dubbeln i detta mötte men dem förlorade med 6-2 4-6 (7-10). I Pirres pokal så är det två pooler var av fyra lag i varje pool och bara ett lag går vidare från varje pool till ett slutspel och Robin och dem andra från väst kom tvåa i poolen. Se alla reslutan i länken nedan.

Pirres pokal

Skribent: Eric Lund