Resultat efter Yonex Cup

10 FEB 2015 14:21
Nu är även andra helgen av Yonex Cup färdigspelad och det har gått bra för flera av våra juniorer.
  • Skapad: 10 FEB 2015 14:21

Även denna helgen så gick det väldigt bra för våra juniorer. Ida Kapidzic är 10 år och var med och spelade i Fs12 och gjorde väldigt bra ifrån sig där hon vann första matchen mot Viktoria Aronsson men 7-5 2-6 1-0 och andra matchen vann hon också mot Viktoria Thor med 6-2 3-2 uppg. Den tredje matchen var det för tufft då hon mötte Evelina Sandersson och förlorade med 6-3 6-3, Ida gick då vidare till slutspel och mötte då vinnaren i den andra poolen och mötte då Elise Slättner och Ida spelade väldigt bra men det räckte inte då hon förlorade med 7-6 6-2.

Nadeem Kanani var nu men och spelare i Ps12 och vann då sin pool då han först vann mot Mateo Trandem men 6-2 7-5 och andra matchen vann han mot Isak Almgren med 7-5 6-3 och gick då vidare till slutspelet där han vann mot David Nilsson med 6-3 6-4, nu var Nadeem i semifinal och mötte Albin Hermmanson och förlorade en jämn match med 3-6 7-5 10-7. Nadeem var även med och spelade i PD12 där det gick väldigt bra för Nadeem och hans partner Oskar Jansson från Mölndals TK och de lyckades vinna hela den klassen.

Robin Timén var även med denna helgen och spelare i HS där han möter andraseedade Tom Lien och Robin bjöd ännu en gång på bra tennis och vinner över Tom med 7-6 6-2. Andra matchen som han spelar blir då ett derby då han möter Fredrik Gustafsson som även han är från Trollhättan och Robin vann även den matchen med 6-0 6-4. Nu var Robin i semifinalen och möter då Oskar Jonson men detta blev då för tufft för Robin och han förlora då med 6-2 6-3. I finalen i HS så Möte Oskar Jansson Marcus Johansson som är före detta Trollhätte spelare och Marcus vann hela turneringen men 7-5 6-1.

idaRobin7

Ida Kapidzic Robin Thimén