Nyheter från SDF

SvTF Väst bjöd in under tisdagen regionens alla tränare till en digital tränarträff . Det var den första träffen på över ett år. Till träffen hade man bjudit in Dino Ilecic som inspirations föreläsare.

Regionmästerskapen inomhus 2021 ställs in. P.g.a. den rådande situationen har vi tagit beslutet att inte genomföra tävlingen i år.

Emilia Hollman 16 Karlstads Tennisklubb vann utmärkelsen Årets Fair play pris 2020. Emilia var en av de 4 som nominerats till utmärkelsen och var den som fick flest röster.

Under mars månad erbjuder SvTF Väst en matchledarutbildning och en tävlingsledarutbildning. Bägge sker digitalt.

Svenska Tennisförbundet Väst bjuder in till en digital tränarträff tisdagen den 2 mars klockan 10:00 med frågeställningen hur vet du att dina spelare blir bättre?

Förlängda restriktioner

(2021-02-04 17:05)
Regeringen meddelade i dag att rekommendationen om stängda kommunala inomhusanläggningar förlängs till den 21 februari. Dock undantas nu också unga i gymnasieåldern rekommendationen, dvs alla födda 2002 och senare.

E-post: info@trollhattanstk....